Kdo jsem já?

počet přečtení :22504

 

 

Jmenuji se Ondřej Brejcha, jsem rodákem z Karlových Varů a moje cesta životem začala před několika desítkami let. Když jsem se kdysi rozhodoval, kde a jakou mít svojí osobní stránku, bylo důležité, jak a v co jí budu stylizovat, co na ní vlastně chci dát. Po mnoho let už zde uveřejňuji nejen své názory na některé dění v životě, ale také o létání, kterému jsem zasvětil profesní život, o cestování a místech, kam jsem se měl tu možnost podívat a vůbec co svět okolo mě přinesl mě k nohám.

Budu rád, když někomu pomůže, co jsem napsal o vzdálených zemích v Cestopisech a nebo naopak, když jiného mladého pilota popostrčí moje cesta k létání.

Většina dešní populace používá sociální sítě ke komunikaci s přáteli a vůbec ke sdílení všeho, co se okolo nich děje. Ani já nejsem výjimkou a proto pokud jsem někoho zaujal, ať už z jakéhokoliv důvodu, najdete mě na Facebooku.

Budu rád za feedback v komentářích, rád poskytnu informace, které by mohli někoho zajímat jako doplněk ke zde uveřejněných článcích a vůbec si užívejte života, jak to jen jde 🙂

Ondřej Brejcha aka Dreamer.cz

Zanechte komentář