Jak (ne)vydělat na internetu

počet přečtení :36081
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Každý chce dneska vydělat, nezažil jsem nikoho, kdo by nechtěl. Způsobů je spousta, ale dneska jsem si vybral zvláště vypečené způsoby, které stojí za to. Takže chcete peníze bez práce a nebo hledáte lehký a zaručený výdělek? Dobré ráno prřátelé, probuďte se, nic takového není 🙂 Čtěte dále.

Případ první, o kterém jsem již kdysi psal, ale nezálohoval jsem si databázi a tak jsem o něj přišel… Nicméně, popíši znovu 🙂
Určitě si každý už zažil to, že mu někdo začne vnucovat zaručený spůsob výdělku přííjmáním emailů. Nejčastěji jsou tímto afektovány různé webziny a ostatní – já sám mám profil na libimseti.cz a ač tam už skoro nejsem, mám tám doela dost přátel. No a občas se bavím čtením tamních novin a také přispívám do diskuzí, když to stojí za to.
No a bohužel tam se začal vyskytovat jistý lakýsek, hanýsek, bvlaskis atd – má pár dalších jmen a spamuje diskuze přibližně tímto textem:

bvblaskis 02.05. 15:57
Chcete vydelavat pouze ctenim reklam.emailu?. Hledate praci, studujete a nemate moc casu..? Neplatite nikde zadne poplatky. Tato firma posila 2-5 emailu denne, je to overena ceska firma s vice nez 225 000 cleny…registrace (i zruseni uctu) je zcela ZDARMA-zadne nesmyslne poplatky.. kdyz se tomu budete trosku venovat, daji se vydelat nemale penize i nekolik tisic mesicne…staci mi napsat na ? L A S K I S E K z a v i n a c . S e z n a m.cz?. a poslu Vam odkaz i s podrobnejsimi informacemi a poradim jak zvysit vydelky a ceho se vyvarovat. Obdrzite rovnez pravni dolozku o tom, ze nami nabizena domaci prace nenaplnuje pravni skutek podvodu… Ja uz se tomu plne venuji pres rok, mesicne vydelavam pres 4500,- takze mam s tim uz daleko vetsi zkusenosti nez ti co to delaji prvni, druhy den nebo teprve pred par mesici prisli na to, ze se tim opravdu da vydelat. Zkusenosti jsou zde k nezaplaceni! ?

To už dozajista viděli asi všichni. Bohužel se jedná nejspíše o člověka, který se neuchytil na trhu práce, to se může stát každému, ale tomuhle se tedy neříká výdělek, natož výdělečná činnost. Princip je vcelku jednoduchý. Kdo se do toho dá, tak se zaregistruje u společnosti ala Emailing. Tím, že se registruje opravdu začne dostávat jakési reklamní emaily. No ale za pár emailů denně, když jeden stojí cca 0,50 Kč (a to chce hodně štěstí, spíše se počítá 0,1Kč), tak to fakt na výdělek není. Takže pokud chce člověk 2-3 korunky denně, tak proč ne, ale to je výdělek? Samozřejmě že ne. No a tak zbývá finta č.2. Do registrace se zadává jmené tzv. Referála. Kdopak je to referál? To je ten, který Vás do této struktury dotáhl. Ano ano, to je onen tajemný Lakýsek, Hanýsek, blbýsek… a tomu začnete hezky vydělávat korunky tím, že čtete maily. Ano ano, jemu, ne sobě, ale jenom jemu. Takže co musíme udělat pro to, abychom žačali také na někom vydělávat? Chytrým už to dochází – sehnat si referála. Nejlépe mnoho a mnoho referálů. Připomíná tenhle princip něco? Jde o legální letadélko, do kterého si dobrovolně nastupujete.
Křivka vyplácení odměn za počet lidí, které dělají pro mě není exponenciální, tedy to znamená, že neplatí pravidlo: více referálů=více peněz. Bohužel. Takže si vezmeme modelem onoho Lakýska, který je populární v diskuzích.

Malý Lakýsek (další přezdívku si domyslete podle jeho aktuálního banu) chce začít svůj vlastní business. Takže se registruje a začne dostávat mailíky, nicméně je to málo. Potřebuje referálka, nejlépe mnoho referálků. A tak spamujeme diskuze (viz výše) a doufáme, že se někdo chytne. No a on se opravdu někdo chytne a zaregistruje se a dostává maily a náš malý lakýsek vydělává na něm – protože má malou provizi z toho, že ten jeho dotyčný referál čte maily. Jenže na to, aby ten další začal vydělávat, co musí udělat? Začne také spamovat diskuze a to všude na internetu. A tak to jde pořád dokola… Kolik se tím tedy dá vydělat? Spočítal jsem dle dostupných informací, že na průměrný plat České republiky (beru 21 500,- Kč ) bychom potřebovali 3864 referálků, kteří musí každý den v měsíci, který má 30 dní klikat na maily, potvrzovat je, vyplňovat je a vůbec plnit vše, co je v Podmínkách. Ano ano, četl vůbec někdo podmínky, které se tohoto vydělávání týká? Takže Lakýsek ve své podstatě už není Lakýsek, ale přetransformoval se do Blbýska, protože jeho aktivita se úzce specializuje na kontinuální spamování diskuzí a shanění dalších referálů, aby si něco vydělal. A teď je nasnadě otázka – stojí cca 3000-4000 (dle jeho informací) za to, aby ze sebe člověk dělal vola na forech a lákal ty blbější z populace na jakýsi nezaručený výdělek? A stojí za to se k tomuhle přidat? Nemyslím si. Nejsem bohatý, ale nejsem ani tak chudý, abych ze sebe musel dělat spamovací socku, která ničí vesměs diskuze. Jakési číslo, kterým se tam ohání nic, ale absolutně nic neznamená pro tenhle business – ve své podtatě je to číslo těch, kteří už se na to dali – tedy logicky naprosto nezajímavých. Navíc je to samozřejmě stylizovaná reklama a číslo naprosto smyšlené, když už půjdeme do detailu 🙂

Co tedy říci na závěr? Je nedílným právem každého člověka, udělat ze sebe vola, takže klidně se přidejte do této skupiny a začněte vydělávat a nebo něco vystudujte a dělejte normální práci, kde nemusíte být nekdo, kdo se jmenuje lakýsek a neřekne ani pravé jméno…

Očekávám hodně invektiv vůči mě a vlastně se na komentáře hrozně těším 🙂 No a kdo chce, tak se může počíst o dalších možnostech, jak ze sebe udělat Veřejně idioty 🙂

14 thoughts on “Jak (ne)vydělat na internetu”

  1. Jako zajimavy clanek sice sem do necetl cely ale podstatu vim. Chtel bych nato reagovat tak ze to vsechno neni pravda ja si vydelavam na jedne klikacce asi zhruba 300mesicne 😀 (neni to skoro nic) ale lepsi 300 za skoro nic nez nic za nic ne? (a to kdybych klikal na vice nez na jedne klikacce tak to muze byt a mnohokrat vice)

  2. To bych spise rekl, ze je hranicni moznost toho vydelani na klikani, pokud nemas pod sebou pyramidove hromadu referalu. Nejhorsi na tom je, ze tim kdekdo neskutecne otravuje vsude po internetu, proto jsem to take napsal 🙂 300 Kc mesicne j e stejne uplne nic, takze to za tu namahu a delani ze sebe spamera ani nestoji si myslim.

  3. Jestli máš svůj web a chceš si vydělávat, tak tohle je článek pro tebe. Tady si vyděláváš velmi rychle – za čtrnáct dní dostaneš 780,- Kč.
    Dej na svojí stránku do HTML kódů tenhle kód:

    Potom počkej. Za čtrnáct dní ti přijde e-mail (pošlou to na e-mail, co máš u svý stránky), kde bude odkaz na tvůj HerocyByte (společnost) ten otevři. Potom už tam napíšeš jenom tvoje telefonní číslo, číslo kreditní karty apod. Do dvou dní ti peníze odešlou. Je to velmi snadné a dá se to dělat opakovaně… 100% funkční!!!

    1. Tenhle komentar jsem puvodne chtel smazat, ale nechal jsem ho, pro ukazku toho, jak ubohe muze byt lanareni referalu. Po zaregistrovani a zadani kodu do svych stranek webmaster dela zadarmo reklamu. To, ze by nekomu prislo 780 inzerovanych korun je holy nesmysl, neprijde nic, jen zadarmo nechava svoji stranku zaindexovat a pote zaradit serioznejsimi filtry jako neduveryhodnou. Navic si ji zaplni reklamou, coz neni vzdy zadouci.
      navic stupidita nejvetsi:

      Potom už tam napíšeš jenom tvoje telefonní číslo, číslo kreditní karty apod.

      pokud je nekdo natolik vul, ze nekam napise cislo svoji kreditni karty, tak pak si zaslouzi, aby byl obran a jeho konto vyluxovano. NIKDY NIKOMU nedavejte cislo kreditky ! takhle to totiz v zadnem pripade nefunguje.

      Detaily o tomto blbci pro dalsi:
      Jmeno: Jiri Klima, Praha 8 Kobylisy, Hovorčovická 11, 12 let (nar 20.1.1998)
      email: jirkaklima@centrum.cz
      ip: 94.113.158.147
      podvodny web: tipy-na-net.7x.cz

      toliko dodavka k tomuto komentu.

  4. Já vydělal podle: (odebrán spam link na Ruletu – Admin) – vážně to funguje nevěřil jsem, ale vážně to funguje.

    1. Klasický koment, který odkazoval na link s tím, že se musím zaregistrovat v online kasínu a “zaručené” rady, jak tam vydělat.
      Zajímavé, že to je postováno z UJEP.CZ, univerzitní studenti asi rádi vydělávají ruletou.
      Mail forty15@seznam.cz alias Action Czech s.r.o alias actionczech7 je profláklý spammer na všech možných diskuzích. Samozřejmě jde o podvodné weby, vyplňování nesmyslných survey a klikací “spamklama”.

      Plná hlavička zde pro případné zkoumání z UJEP:

      Author : forty11 (IP: 195.113.136.31 , proxy.ujep.cz)
      E-mail : forty15@seznam.cz

  5. Nevím jak to je s klikačkama, ale já mám příjemný pasivní příjem bez klikání a bez rulety a bez toho abych ze sebe dělal blbečka, pokud by měl někdo zájem přidejte si mě na skype : (odstraněno Adminem) a to ne kvůli tomu abych na Vás vydělal, ale aby jste vydělávali taky.

    Admin:
    Samozřejmě šlo o affiliate linky, ačkoliv se tvářil, že to tak není.

    Takže Miroslave Koníři, linky sem dávat nebudeš, opět šlo o to, jak nalákat lidi do Letadélka.

  6. čau, hele já se teď dost zajímám o binární opce. Jak úspěšně obchodovat atd..
    Je to super, ale musíte být ochotní se vzdělávat.

  7. Dobrý den , Podle mě nejlepší způsob jak vydělávat peníze na internetu je tento sdílíte svuj pc vykon s firmou která těží internetovou kryptoměnu = výkonější pc více peněz . Vyplací od 0.1 E. Jen stáhnete program nastavíte využití vašeho pc a už jen čekat. Podrobný návod na strankách (odstraněn affiliate link)

    1. Nevyplácí. Opět kalsický affiliate podvůdek, kdy banda blbců nabídne své stroje k různým operacím, spamem počínaje, bůh ví čím konče.

      Opět spam do komentáře, opět snaha rozšířit si své stádečko affiliatů…

  8. Zdravim,
    já teda s binárními opcemi zkušenosti mam a rozhodně bych tenhle způsob přivídělku nezatracoval. Jde o tom že se o to musí stále člověk zajímat. Pro začátek je dobrý si najít nějaký web a tam si přečíst zakladní informace.
    Já jsem začal s (odstraněné adminem) , tak jsem si přečetl jak začít, a hlavně jsem si tam vyzkoušel DEMO které mě do toho v táhlo. určitě to stojí za vyskoušení.

    Admin: Opět spam na affiliate.
    wowgrammer@gmail.com – mail spammera
    Berch (IP: 192.162.96.55, nat4.belohrad.bartanet.cz)

  9. Zkoušeli jste live sázení na internetu? Podle mě nejlepší a nejrychlejší výdělek na internetu pokud člověk ví co a jak… Moje některé rady a zkušenosti zde: (vymazáno adminem)

    EDIT admin: vydelavatonline@gmail.com – další komentář spam.

  10. Dobrý den, chtěl bych se svámi podělit o mojí zkušenost a o jednu službu.
    Narazila jsem na jedno sázkové poradenství (Sázim Chytře), kde mi poradili jak postupovat a vydělávat nehorázné sumy.
    Nevěřila jsem tomu, ale za zkoušku nic nedáte.
    Základem bylo, abych šla do nějaké Sázkové Kanceláře a založila si účet (šla jsem do TipSportu) poté jsem napsala na facebookovou stránku SázímChytře.cz, že mám zájem odebírat jejich kurzové tipy (v té době mě dali zkušební lhůtu 5 dní), od té doby jsem každý den dostávala cca 2-5 tipů..začínala jsem na 150 kč co mi tipsport dal zadarmo a pátý den jsem měla okolo 3 tisíc. Škoda, že jsem neriskovala 😀
    Tato zkušenost je cca 3 měsíce stará..jak mě vypršela zkušební lhůta napsali mi, že na měsíc chtějí 990 Kč (což není strašné oproti výdělku), já jsem řekla, že ne, že jsem to chtěla jenom vyzkoušet…
    Dnes jsem narazila opět na toto sázkové poradenství a musím uznat, že se to docela rozjelo.
    Mají vlastní webovou stránku (vymazáno adminem) a vlastní facebookovou stránku (vymazáno adminem) .. Tipy zasílají SMSkou a nebo mailem, asi do toho zase půjdu 🙂
    Za mě doporučuji aspoň vyzkoušet od TipSportu dostanete 150 Kč a (vymazáno adminem) vám dá 5 dní zadarmo, takže vy vlastně za těch 5 dnů si vyděláte těch 990 kč a hodně vám zbyde a můžete využívat jejich tipy na měsíc dá se říct zadarmo 😀

    Admin: Samozřejmě podvod a opět zkoušíme nalákat ovečky 🙂 “sazimchytre” a další si doplníte sami, nechci jim dávat reklamu zadarmo 🙂
    Jakási Bětka Holá mi psala tento koment 🙂

  11. Hezký den všem 🙂
    Do svého týmu hledám aktivní a komunikativní lidičky, kteří si chtějí zlepšit svojí finanční situaci a ještě udělat něco pro své zdraví. Spolupracuji s firmou, která má výborné výrobky, spravedlivý marketing a úžasné provize, o kterých už nemusíte jenom snít.
    Napište mi na email : alis.novak13(zavináč)gmail.com
    A já vám vše vysvětlím a poradím s tím, jak začít vydělávat. 🙂

Zanechte komentář