Lidi nedělejte ze sebe veřejně idioty – 2. část. Podvody na ruletě a Práce z domu

počet přečtení :419337
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Dnes navazujeme na můj starší článek a trošku rozvineme 2 nešváry a podvody dnešní doby: Práce z domu a podvádění rulety.

Část první – proklamovaná internetová Práce z domu.

 

Práce z domu. Vydělávejte 120 tisíc měsíčně. Pár hodin práce. Delegujte si svůj volný čas. Na vzdělání nezáleží…

To je jen zlomek toho, co každý už určitě viděl na internetu a ve všemožných i nemožných plátcích,  dokonce i na Aukru jsem tuhle blbost zahlédl. A o co že to vlastně jde? V čem to celé spočívá? Vcelku jednoduchý systém, který využívá princip letadélka. Takže hezky popořádku.

  1. Zaujme mě nabídka na internetu, která proklamuje obrovské peníze, prakticky bez práce. Odkazy na některé “exempláře” jsou na konci.
  2. Napíši jim dle návodu a příjde mi mail. Tedy mail, příjde mnohastránkový elaborát, plný žvástů naprosto oničem, kde ale je nejdůležitější JEDNA jediná věta: Objednejte si rozhodující balíček

Balíček. Co to tak asi je? Ještě to někomu nedošlo? Je to stále možné, takže právě jste tomu dotyčnému podvodníkovi, který tyto stránky zpracovává a přes kterého máte tento email, zaplatili jako další ovečka 480 Kč do kapsičky. A co jste dostali? ano ano, balíček. Hurá, je čas jásat, za 480 Kč začnete vydělávat 80 000 měsíčne, za 4 hodiny práce, budete mít spoustu volného času… Ale ne, moment, tady něco tak trošku smrdí, že? Ne trošku, smrdí to jako čerstvě odkopaná mumie. Co že to je v tom balíčku? Co to je ten balíček vlastně zač? Co tak mysteriózního se tam skrývá?

Tento balíček je soubor nic neříkajících žvástů a keců o úspěchu ve formě letáků, to hoďme stranou, to nejdůležitější je instrukce, že je nutné dát inzeráty do všech možných i nemožnýchz inzertních novin, na internetu, založit si stránku…o čem? Samozřejmě o tom, že poskytujete Práci z domu. Už vám to došlo, tupé ovce? 🙂 Ano, přesně tak, tenhle “balíček” je nic víc, nic míň než jen kec o tom, že ten, koho napálíte tak, jako napálil ten, komu jte poslali prachy vás, tak to je výdělek. Voala, jak se všem líbí být v letadélku stupidity, spamovat ostatní, posílat lži? Je libo podvozek? A nebo chcete být u okénka?

Tenhle systém se vesměs s obměnami liší, dokonce jsem viděl i to, že vnucovali další a dražší balíček “zaškolení” v prodeji Herbalife. Výborná investice. Budu potulný prodejce Herbalife od prahu k prahu, budu se vecpávat lidem domů a nutit je ke koupi tohoto nesmyslu 🙂 No, když na to má někdo žaludek…

Příklad oné brožurky, kterou obdržíte za 480 Kč. Tuna řečí oničem v hezkém obalu.

Vše to začalo před lety dnes už notoricky profláknutými manželi Ševelovými. Předpokládám, že hodně lidem zasvítila v hlavě varovná kontrolka a to je dobře. Nynější “smutný prim” hraje OBS – Online Business Systom provozovaný jakýmsi “Mgr. Janem Holubem” a jejich prezentační výtvory se nachlup podobají předešlému výtvoru Ševelových. A co se dozvíme revolučního? Nic, opět stejná písnička, kdy je nutný “Rozhodovací balíček”, který tentokráte koštuje 480 Kč a v něm nic. Opravdu zhola nic, pokud si někdo nenárokuje cenu letáčkového appíru asitak na 100 násobek normální ceny 🙂 Tady se musíte zúčastnit placeného semináře, zaplatit si stránky a povinnou reklamu. Celkové náklady odhadnuty cirka na 8-10 000 Kč. No ale není to super, když pak budeme vydělávat 80 000 měsíčně? Ne neni. Je to založeno na systému letadla, MLM, nebo si tomu říkejme jak chceme, který má zaúkol podojit ovečku do té doby, než vyschne ! Opravdu, ruce pryč, spláčete nad výdělkem a onen pan “Mgr.” je na stejném žebříčku hodnot, jako Nigérijci a jejich dopisy ala Scam 419. No a na konec nezbývá než dodat, že když je to tak výnosné, proč to nedělají všichni? 🙂 Zapojte hlavu, než někomu kdo je sice idiot, ale vychcán jak mraky, dáte své peníze.

Model jiný, který se mi dostal do tlapek:

– zaplatíte cca 500 Kč firmě Business Support s.r.o

– ozve se nějaký jejich zástupce a požaduje zaplatit na jeho účet dalších 5000 Kč. V tomto balíčku prý bude smlopuva a vše potřebné.

– další poplatky budou následovat, pokud je někdo natolik stupidní, že je ochoten až sem zajít. A nebo jde o masochistického podomního prodavače, s uhlazeným xichtíkem, který se vyžívá v tom, že podvede další lidi.

A o tom to je přátelé, pokud je někdo dostatečný blb na to, aby poslal dopředu peníze za to, aby mohl “pracovat”, tak si nic jiného nezaslouží. Jednoho dne někdo rozbije čumák všem těm Holubům a vyžírkům, které jsou zde zmíněni 🙂

A teď už pár slíbených exotků a jejich webů:

 

http://www.cinnostdoma.cz

provozovatel znamý pán:

Mgr. Jan Holub

tel: 00420 603 314 845
e-mail: jan@obemail.com

Ukázka podvodné nabídky zde.

Další podobný web: http://www.pcjob.cz/

a další: http://www.vydelavejzdomova.com

http://www.e-prilezitost.cz/

http://www.vasepracedoma.cz/

http://zdomova.com/

http://www.prijemzdomu.cz/

http://www.prace-pc-internet.cz/

http://www.jaksiprivydelat.com

http://pracujtezdomu6.webnode.cz/

Model je stejný, dalo by se pokračovat donekonečna. Pokud to ještě někomu nedošlo, tak už asi ani nedojde, takže POZOR na tyhle ptáčky vypečené, nedávejte jim své peníze, protože ze sebe jen uděláte idioty a nic z toho nebude.

Doporučuji pročíst následující stránku s informativními příklady z praxe:

http://www.workline.cz/Nabidky/Podvodne-prace-z-domova.aspx

http://finance.idnes.cz/prace-z-domova-a-privydelek-internetova-lavina-fla-/viteze.aspx?c=A120402_113148_viteze_sov

Část druhá – okrádáme ruletu, aneb profláknutý Martingale.

Podobně začínající web o tom, jak skupinka matematiků rozlouskla systém rulety a teš “skalpují” kasína, vydělávají milióny a teď jsou tak ctnostní, že se podělí i s vámi, neznalými matematiky, rovnic a nemaje Silicon Graphic počítač v hlavě. Ano ano, nejsme Matfyzáci ani jjiní matematičtí magoři, takže nám dávají “promakaný” systém toho, jak skalpovat ruletu.

VŽDY, opakuji VŽDY se tam zopakuje následující odkaz:

  • Zahajte vsazením 1€ na ČERVENOU, kulička se zastaví na ČERNÉ, a vy tak prohráváte 1 €.
  • Zdvojnásobte sázku na ČERVENOU, na 2€; kulička se zastaví na ČERNÉ, vy tak prohráváte 2€ a celková prohra jsou 3€.
  • Zdvojnásobte sázku na ČERVENOU, na 4€; kulička se zastaví na ČERNÉ, vy tak prohráváte 4€ a celková prohra je 7€.
  • Zdvojnásobte sázku na ČERVENOU, na 8€; kulička se zastaví na ČERVENÉ, a vy tak vyhráváte 16€

 

Povědomé? tohle už jsme někde viděli, že? Na Facebooku nás takováto stránka otravuje poměrně často. Většinou tam stojí vocas u krásného auta (vždy stejná fotka, někde z USA u Buicka nejlépe), který se rozhodl podělit se světem a dává tento návod. Martingale. Tak se to, co je výše zmíněno jmenuje. Jde o tzv. Systém dvojnásobku. Funguje to následovně:

Vsadíte 1 žeton na barvu nebo pole sudá/lichá či vysoká/nízká a budete stále sázet na toto vybrané pole. Pak už čekáte, co na ruletě padne. Pokud nevyhrajete, jednoduše zdvojnásobíte částku, takže vsadíte 2 žetony. Pokud opět nevyhrajete, vsadíte 4 žetony, atd. V spinu, ve kterém vyhrajete se Vám vrátí vše, co jste před tím prohráli + 1 žeton. Vydělali jste právě 1 žeton.

1 žeton, opakuji JEDEN ŽETON ! Komu to nedošlo, tak nevyhrál dvojnásobek, ale zpátky to co prohrál +1 žetonek navíc. Martingale je o tom, že se exponenciální řadou vrší peníze nutné na vklad do sázky. A to je jeden z pilířů o co jde.Budu potřebovat prostě pořád víced peněz na sázky a vždy násobek toho, co bylo předtím. Chcete to v Eurech, tak tady je příklad:

Představte si, že máte k dispozici k sázení např. 6,300. Vsadíte 100 na první roztočení. Když prohrajete, vsadíte 200 na druhé roztočení, v případě další prohry 400 na třetí, 800 na čtvrté, 1,600 na páté a 3,200 na šesté. Když vyhrajeme, začíná Martingale opět na 100.

Pochopitelně, že kasíno má strop na sázkách, takže movitého klienta nenechá zničit se na Martingale systému, ale co z toho plyne pro obyčejné socáčky, jako jsme my? Že prohrajeme úplně všechno. Opravdu. Všechny ty vlezlé stránky jsou pochopitelně podvod, který má jen za úkol nalákat idiota do internetového kasína pod vidinou obrovské výhry, pak ho navnadit na Demo režimu, kde vyhraje virtuální balík a pak ho totálně oškubat. Nechápete, že si tuhle reklamu dělají kasína sami, platí si jí na Facebooku, platí si společnosti, aby jim dělaly weby o mladých, kteří jezdí v luxusních autech a nehnou ani prstem, krom internetového kasína.

Drtivá většina, ne-li všechna kasína mají nastavený strop sázek na 50-ti násobek minimální sázky, což dovoluje 5-6 kroků martingale systému. Kasíno se NIKDY nenechá oškubat.

 

Update 1:

 

Posbírané podvodné weby na toto téma:

http://www.rychlepenize.com/

http://90tisic.com/do-duchodu-ve-triceti-poradim-vam-jak-na-to/

http://www.vydelat-penize.eu/

http://jaknaruletu.net/

http://vydelavej.weebly.com

http://www.aaapenize.com/

http://zbohatni.wordpress.com/

http://snadnepenize.com/do-duchodu-ve-triceti-poradim-vam-jak-na-to/

http://www.penizejinak.com/

http://www.90tisic.cz/

http://www.aaapenize.com/

http://www.outboxagents.com/

http://www.zdarma-ruleta.cz/

http://www.ruleta-system.cz/

http://www.penize24.info

http://penizepoctive.com/

http://ruleta-vydelek.blogspot.com/

http://www.jiste-penize.info/

http://supervydelek.info/

http://www.zawiq.com/vydelek-na-internete/

http://www.vydelatpenize.eu

http://www.mega-tip.com/cz/

http://www.supervydelek.info/

http://www.jakvydelat.info/

http://www.ruleta-navod.cz/

http://revolutionarymoneysystem.com/12207200/

http://www.ruleta-system.cz/

http://www.cernacervena.cz

http://105tisicmesicne.webnode.cz/

http://www.jakvydelat.info

http://www.onlinepenize.eu/

http://www.jaksiprivydelat.com/

a další a další tomuto podobné nesmysly.

 

Doporučené odkazy, které je dobré si pročíst:

http://ceskeforum.com/viewtopic.php?f=105&t=1429

http://www.icasina.com/clanky/detail/ruleta/testovani-ruletovych-system-2-martingale/

http://forum.lupa.cz/index.php?topic=1563.msg19798#msg19798

 

Píši tohle celé proto, že internet je zaplaven tímhle morem dnešní doby, který se ale nedá vyléčit vakcínou, jak by bylo nejvhodnější, ale léčbou jinou, která spočívá v osvětě pro ostatní lidi. Proto nebuďte ti, kteří naletí podvodníkům a nebo naopak buďte, když se chcete nechat oškubat 🙂

 

Update 18.2.2012 – podvodý web, aneb jak si z nás dělají srandu:

Líbí se vám usměvavý manažer nějaké restaurace, která je vymydlená a nafintěná až oči přecházejí?.  Přece není nic jednoduššího, než podnikání online, že? Vyděláme balík…no a dál už to známe. Jenže on majitel a tvůrce domény není schopen si ani pořídit fotku? On jí musí ukrást? Opravdu “důvěryhodný” web. Obrázek si udělá každý sám zde:

1. Stránka http://www.onlinemarketeri.com/ proklamuje jakéhosi Václava z Brna, který je tam také na fotce. Tady je screenshot

2. Onen Václav z Brna, kterého fotku bez ostychu ukradli, není žádný Václav, ale Dave Barham z Mr. B’s Pancake House, 1437 Whitehall in Laketon Township.Tady opět screenshot a zde je odkaz.

 

A druhý případ už přímo u té rulety:

Ultrasupertajný projekt, který má za úkol zase navnadit lidi do kasína vznikl na stránkách: http://www.ruleta-system.cz/ – uvedeno také v podvodných webech, pozor na ně !

No a tam jsou dva usměvaví manažeři Marcel Pavřinka a Tomáš Březina, viz níže na stránce. No a tady si autor opět bezskrupulý “vypůjčil” obličej někoho jiného.

Marcel je ve skutečnosti Piotr Mielecki a Tomáš, to je model z obchodu, kde pózoval v reklamě na tričko arabský model. Na moje upozornění zde na stránkách ho byli schopni změnit na jinou a opět ukradenou fotku. Bravo 😀

A opět lákadlo do William Hill a Casinoeuro. Proto opět pozor na tyto podvodníčky, nenechte se oblbnout 🙂

 

 

Update 20.2.2012

 

Za důležitý indikátor také slouží to, že drtivá většina těch stránek pořád dokola propaguje cca 3 kasína. Proto se stačí také dole podívat, jestli je někde uvedeno : EU casino, William Hill Casino, Europa Casino. Pokud ano, tak rychle pryč od těchto vykuků, kteří jsou schopni nalhávat takovéhle věci.

Takže pokud tohle ještě někomu nestačí a stále si myslí, že vydělá, je mu to vřele přáno, protože stupiditě se meze nekladou 😀

 

Update 5.10.2012:

Vřele doporučuji blog Protivné Blondýny, který se tomuto nešváru taktéž věnoval. Pokračujmě ZDE

Update 22.11.2012

Pěkný článek o této tématice ZDE, stojí z apřečtení.

Update 21.2.2014

Také vás někoho kontaktovala Veronika Polak? Většinou si vyhlídne majitele stránek a začne mu nabízet SEO optimalizaci a hlavně výměnu linků. Tedy já ti dám zadarmo odkaz na své stránky a ty uděláš to samé na ty tvé. Simple. Jenže ono to tak jednoduché není, on je to další z promyšlených podvůdků, jak prolinkovat co nejvíce kasín a co nejvíce affiliate programů a prostě dodat tomuto podvodu jakýsi lesk toho, že jde o optimalizaci a vlastně majitel webu bude strašně dobře pak na tom. Nicméně, moje komunikace s Veronikou mluví za vše. Jde o podvod, kdy se ten dotyčný, ten opravdový kdo se za tím skrývá, snaží dostat co nejvíce backlinků na své affiliate stránky o kasínech, aby se lidé zaregistrovali 🙂 Viz níže, pro dokreslení:

 

Předmět Re: Výměna odkazů – Skutečn ý provoz zdarma
Odesílatel <veronika.polak@czechseo.com>
Adresát <ondra@dreamer.cz>
Datum 21.02.2014 08:26
Ahoj,

Předně chci poděkovat za rychlou odpověď, zadruhé pak říci více v návaznosti na můj 
předchozí email :)

Jen pro připomenutí, první zpráva se týkala http://www.dreamer.cz/blogs/; 
na základě prověřování zpětných odkazů Tvé stránky lze říci, 
že Tvé zpětné odkazy bohužel postrádají jakoukoliv pestrost a rozmanitost. 
Množství zpětných odkazů je samozřejmé také důležitým odkazem, 
avšak právě ona pestrost z pohledu vyhledávačů jako Google především.

Dovol mi, prosím, se jen v krátkosti zmínit o důležitosti zpětných odkazů. 
V podstatě lze každý zpětný odkaz vnímat jako jakýsi “projev důvěry”, 
který vyhledávacím robotům sděluje, jak moc je daná stránka důležitá. 
Proto, čím více je na dané internetové stránce zpětných odkazů umístěno, 
tím vyšší je i šance, že stránka bude pro vyhledávče tzv. důvěryhodnější, 
s čímž pak souvisí i případné výhody, tj. lepší hodnocení, vyšší provoz apod.

Mým pracovním zaměřením je SEO a osobně mám na starost správu relativně 
značného množství webových stránek v různých jazycích, s různými tématy, 
různých kvalit a různých hodnocení. Chci Ti tak nabídnout umístění odkazu 
nebo článku na jednu z mých stránek, která dokáže, že naše vzájemná spolupráce 
opravdu může fungovat a být tak výhodná pro nás pro oba :) 
Jen pro úplnost dodávám, že tato nabídka je naprosto nezplatná!

Jednou z mých nejlepších stránek, kterou stojí za to pro představu 
vidět je: http://www.catapings.com/ a http://www.mobilni-hry.com/

Postup, který navrhuji, spočívá v tom, že na mé stránky bude umístěna nová stránka, 
obsahující Tvůj článek s originálním obsahem, který se bude zmiňovat o Tvých stránkách a 
bude v něm zakomponován odkaz nebo více odkazů na Tvojí stránku.

Na oplátku budu po Tobě pouze chtít to samé, tj. aby se nový originální článek, 
zmiňující se o mých stránkách, objevil na stránkách Tvých. Chci Tě proto požádat
 o vytvoření stránky, která se bude věnovat tématu: "online hry".
 Poprosím Tě také, aby I tato stránka obsahovala odkaz nebo více odkazů 
na moje stránky s recenzemi kasin.

Doufám, že Tě moje SEO nabídka oslovila, takže, co si o ní myslíš?
Pokud máš zájem, mohu vytvořit článek a zaslat Ti jej obratem ke zveřejnění na 
Tvých stránkách. Pak si budeš moci vybrat, o jaké odkazy budeš mít naopak zájem Ty; 
na nové stránce jakožto součásti článku nebo například mohu umístit Tvoje odkazy do 
vnitřních stránek jako http://www.catapings.com/, které již dobré hodnocení mají :)

Mockrát děkuju,

Veronika

On Thu, 20 Feb 2014 09:39:55 +0000, ondra@dreamer.cz wrote:

Ahoj, o jaké typy odkazů by šlo? Respektive, jaké odvětví by bylo inzerováno v odkazech? Díky O.Brejcha

Dne 20.02.2014 09:43, Veronika Polak napsal:

Ahoj, Jmenuji se Veronika [1], a dovoluji si ti tímto nabídnout bezplatnou nabídku odkazů, týkající se tvých stránek dreamer.cz, příp. i tvých stránek jiných. Možná by tě překvapilo, kolika kvalitními projekty výměny odkazů se v současné době zabývám, věřím proto, že i v případě naší spolupráce by se jednalo, tak jako v ostatních případech, o oboustranně přínosnou a efektivní záležitost. Pokud tě tato možnost zaujala a zajímalo by tě se o ní dozvědět více, dej mi prosím vědět, dohodneme si podrobnosti a já ti o celé věci řeknu více. Těším se na odpověď! Veronika Polak http://www.czechseo.com/http://www.linkedin.com/pub/veronika-polak/84/679/38a Links: —— [1] http://www.linkedin.com/pub/veronika-polak/84/679/38a

 

 

 

 

26 thoughts on “Lidi nedělejte ze sebe veřejně idioty – 2. část. Podvody na ruletě a Práce z domu”

  1. A 3. část by mohla být o podomních prodejcích energie.

    Jeden můj soused odebíral plyn od E.Onu (což byl v té době druhý nejlevnější dodavatel plynu v naší oblasti, pak nejlevnější a teď opět druhý nejlevnější) a po návštěvě podomního obchodníka odebírá plyn od Centropolu (což je po RWE spolu s Bohemia Energy Entity druhý nejdražší). Jediným podpisem přišel o tisíce korun ročně a podepsal smlouvu na dobu určitou 3 roky s revolvingem.

  2. Jen malá poznámka, stránky s ruletníma systémama nevytvářejí kasina, ale zm..i, kteří na tyto své stránky umísťují affiliate linky, přes který, když se nějaká “ovce” do kasina zaregistruje, tak majitel stránek dostává určitý procento z jejich PROHER..

    Jinak užitečnej článek, lidi jsou někdy tupý, bohužel..

  3. Ahoj, jen jsem chtěla upozornit na novou aktivitu pana Mgr. Jana Holuba
    ….http://www.hubni.cz/ ….. http://www.hubni.cz/prvni-krok
    je tam na něj odkaz jako na nějakého wellnes-trenéra, poradce zdravé výživy s letitou praxí, jenomže sídlo firmy není nikde uvedeno, kontaky jen na jeho osobu a telefonní číslo je stejné jako na Vaše zmíněné podvodné práce z domova, jen email je mírně změněn.
    Zkusila jsem na najít na internetu, narazila jsem proto na tuto stránku..:-)
    díky za info o tomto pánovi, alespoň jsem nanaletěla…ahoj Luisa

  4. Naozaj je to ofajč, pri 10 centovej rulete mi hodilo 3xčierna, 0, 2x čierna, konečne červená, výhra 10c, čierna 10c a potom 10x čevená a adios idiot. Ale za 20€ som si aspon zahral a zabil dokopy asi 5hodín.

  5. Dobry den,

    Chtěl bych vás trošku obeznámit s realitou, system práce z domova není nikterak podvodny, jedna se pouze o zaobaleni primeho prodeje produktu fy. Herbalife do neceho co zni tak trošku dustojněji.

    Autor članku je trošku zaujaty.

    MLM firmy taky nejsou žadný podvod až na vyjimky. Operuje timto zpusobem spousta světových firem včetně bank, pojistoven, mobilnich operatoru.

    Proto se raději zdržte nepodloženych informaci a pomluv, pokud nemate dostatek informaci

    Nemam nic společného s vyše zminěným panem Holubem pouze pro pořádek.

    S pozdravem
    Jiří Šedek

  6. Díky za názor.

    Nicméně, já nedefinoval prodej Herbalife, to je druhá větev, o které jsem se ani nezmínil. Do toho ať si každý investuje jak je jeho libost, pokud chce. Ale já mluvím o prachsprostém odírání lidí tím, že jim je naslibováno horentní množství peněz a jsou staženi i z toho posledního co mají.
    Jestli pan Holub podniká i s Herbalife, tak hraje na obě strany, ale to, co jsem napsal výše, tak mám z podloženého zdroje ze svého okolí, kdy si dotyčná osoba přesně takovýmto způsobem naběhla.

    je to stejná šmelina, jako je dealování levné energie po domech, kdy už jsem jednoho zástupce málem vzal lopatou mezi oči, stejné jako když mě otravují dealeři s tarify na Florenci, stejné jako dealeři luxů po domácnostech.

    Můj názor, moje a mých přátel špatné zkušenosti, které neuznávám a nepodporuji. Pokud to někomu vyhovuje, budiž, jeho volba.

  7. Dobrý den všem,

    ani nevím jak pořádně začít,ale možná mám něco co by veřejnost (lidi) mohlo zajímat.Jmenuji se Jana je mi 44 let a podle všeho to vypadá tak,že jak jsem stará tak jsem blbá. Naletěla jsem společně se svým nevlastním synem na podvod (letadlo,pyramida),který nazývají Multilevelmarketingem.

    Začalo to tak,že syn od manžela hledal práci. Našel na internetu inzerát s nabídkou práce na který odpověděl.Slovo dalo slovo a domluvil si osobní schůzku v Olomouci,což bylo i podmínkou k získání této takzvané práce. Na domluvený termín sedl na autobus a jel na schůzku.Shodou okolností jsem byla v Olomouci objednaná k lékařskému vyšetření tak jsem do Olomouce jela s ním. Našli jsme kancelář kde nás s úsměvem přivítali a začalo se jednat o tom co bude náplní práce,jaké jsou podmínky a tak podobně.

    Mladá paní Pifková co byla v kanceláři a která údajně zastupuje firmu SOFIA INVEST Ltd.,což dle ní jak vysvětlovala je česká firma,která má pouze sídlo v zahraničí byla velmi výřečná a s vysvětlováním pracovního procesu i velmi rychlá. Nejprve nám vysvětlila výši provizí za odvedenou práci (3500 Kč) za jedno jediné doporučení do systému, poté se zeptala jak se nám to líbí a pokračovala k meziprovizím,které by měli tvořit nějaký pasivní příjem. No a poté oznámila že podmínkou k získání toho všeho je uzavření pojistky, u některé z pojišťoven s kterými spolupracují. Dále nás ujišťovala,že pojistné v žádném případě nebudeme hradit ze svého,ale že pojistné se hradí z provizí, které získáme z doporučení a pokud nikoho během 2 měsíců nedoporučíme,takže se pojištění automaticky stornuje (bez storno poplatků) a spolupráce s firmou tím pádem končí. Vše vypadalo tak reálně a lákavě,že jsme neodolali a skočili na to oba jak já tak můj nevlastní syn a uzavřeli jsme s němi pojistku od AXA investiční spoření Kumulativ Life s měsíční spořící částkou 1000 Kč.

    Tak začala práce (spolupráce),začali jsme rozesílat inzeráty s nabídkou práce a s tím že tedy bude vše v pořádku a vyděláme si nějaké peníze navíc do rodinného rozpočtu.Bylo nám řečeno,že pokud budeme mít nějakého klienta tak kontakty na něj máme zaslat emailem,že ho budou kontaktovat a domluví si s ním schůzku v kanceláři.Poté,že dají vědět jak to dopadlo a zda máme nárok na provizi za doporučení a nebo ne. Já jim tam nikoho nezaslala nedoporučila,protože jsem ještě nikoho neměla,ale syn jim tam pár kontaktů zaslal. Ptal se emailem několikrát zda vyšlo nějaké doporučení a nebo ne a zda má nárok na nějaké provize.Neodpověděli mu ani jednou. Tak to zkoušel přes telefon. Do telefonu mu sdělili,že jestli už má uhrazených těch 1000 Kč že se ptá na provize. Řekl že ne, že ze svého nic hradit nebude,proto že se ptá na ty provize aby si z nich těch 1000 Kč mohli strhnou a uhradit to pojištění jak bylo řečeno před uzavřením pojistky.Nato mu bylo řečeno,že takhle to v žádném případě nefunguje,že nejprve musí pojišťovně uhradit 1000 Kč a poté,že mu teprve provize budou vyplaceny v případě,že má nějaké doporučení.Ale to zda má a nebo nemá na to,už mu odpovědět nedokázali.

    Když mi tohle všechno řekl a i to jak s ním najednou jednali (na emaily nereagovali vůbec a do telefonu byli totálně nepříjemní) začala jsem nad tím přemýšlet a přišla jsem na to,že jim šlo nejspíš pouze o to uzavřít a uhradit pojistku a že jsme nejspíš narazili na veliký podvod na dobře zorganizované letadlo nebo pyramidu, které si dovolují říkat multilevelmarketing.

    Inzeráty,které šli jsme z inzertních serverů stáhli a které nešli tak jsme nechali s tím,že pokud na ně někdo odpoví tak lidi na tuto firmu upozorníme,aby nedopadli jako my dva.

    Úplně se stydím za to,že ve svých letech dokážu být takhle blbá a skočím na takový trik.

    Nějaké informace ohledně těchto firem:

    Kancelář v Olomouci: Dita M. první dveře v pravo Ulice: Schweitzerova 44

    Firma, která údajně tuto kancelář zastřešuje:

    SOFIA INVEST Ltd.
    2 Redhouse Square
    Duncan Close
    Northampton
    company No. 08434055

    Chtěla bych Vás tímto VAROVAT vyhýbejte se této firmě obloukem,aby jste nenaletěli jako my.

  8. posielam jedno parádne rozuzlenie. Ten podvod je v každej krajine pod iným menom. Ale v kazdej krajine funguje nejaký admin, čo vystupuje na kazdej zo stránok. v ČR ich je asi 5. Každá má aj svoj facebook ako som zistil.

    V kazdej krajine vystupuje chytrák pod iným menom. Rovnaské meno má len na SK a CZ weboch. Viz prekvapivé a absurdné: http://pracacezinternet.eu/velky-pozor-na-zavadzajuce-stranky-ponukajuce-pracu-z-domu-a-cervene-ferrari/

    Neviem čoho je taký človek schopný.

  9. Ahojte,

    Herbalife a podobné MLM neřeším, ale co se týče webu ruleta-zdarma.cz tak provozovatelem je pan Lars Henn, ročník 1990 z Prahy.

    Snaží se za sebou zahladit stopy ale dá se to dohledat. A evidentně mu to musí hodně sypat, na Facebooku se chlubí autem (Mercedes) a bytem.

    Viz:
    http://s22.postimg.org/dgo0dd04h/lh1.jpg
    http://s22.postimg.org/6euo4wlwh/lh2.jpg

    Je možné, že je provozovatelem i těch dalších webů. Evidentně jich je hodně… A založil si s.r.o. možná pro tyto aktivity.

  10. Čau lidi, tak tyto stránky rozhodně podvodné nejsou:

    http:// odstraněno administrátorem – nebudeš mi sem dělat referály.

    Dozvíte se zde vše, co potřebujete vědět o práci doma a z domu. Jak psát pr články za peníze a jaké jsou další možnosti přivýdělků.

    Dozvíte se jak si uvařit domácí pivo, nebo vypěstovat vlastní tabák. Nechybí ani velmi hledaný návod na konopnou mast.

    Admin: Opět blbost, další proklik na stránky, které nabízí jako odměnu 100 Kč za přivedení referála…

    detaily:

    Author : drontik (IP: 93.99.51.100 , 93.99.51.100) E-mail : losdodos3@seznam.cz
    URL : http://www.jakpracovatdoma.cz/
    Whois : http://whois.arin.net/rest/ip/93.99.51.100

  11. Ahoj,

    nesetkal jsi se na netu se stránkami http://www.livesazeni.com? Na těchto stránkách také nějaký člověk píše že si live sázením vidělává až 500.000 kč, měsíčně. Po přečtení těchto stránek si myslím že za těmito stránkami se neskrývá žádný podvod. Ale rád bych věděl tvůj názor.

    1. Ano,livesazeni.com je obyčejný podvod, jako stovky jiných. Když jsem tam dával dotaz, proč, když vydělává 500k měsíčně, musí mít na stránkce affiliate a hádejte co? No má otázka se do fóra nedostala samosebou. Pouští tam jen pochvalné příspěvky, popř. přihlouplé dotazy, toť vše.

  12. Ahoj,

    dnes mi přišel email od jan@obemail.com, kde se odkazuje na nové stránky

    http://www.hccgroup.cz/jan tak pozor!!

    Jinak co se týče rulety zkoušel jsem to a jsem moje bilance + 5000 Kč. Udělal jsem to tak, že jsem vložil peníze 500 Kč dostal jsem bonus za vklad a dal si hranici kolik můžu max denně vyhrát a co je to šlo tak jsem peníze vybral abych o ně nepřišel. JE FAKT, ŽE PO ČASE MĚ DOSTIHL MARTINGALE, ALE O SVÉ PENÍZE JSEM NEPŘIŠEL A VYDĚLAL. OD TÉ DOBY JSEM TO NEZKOUŠEL. JINAK MI PADLA ASI 9x PO SOBĚ ČERNÁ…TO ASI NENÍ NÁHODA.

  13. No mohu potvrdit maju to tam dobre osefovane (eucasino.com) hral som ruletu, black jack stierace karty atd.
    Zaver Ruleta: dokaze spadnut aj 11x farba a ked uz spadne druha nasledne bude padat aj 8x za sebou ale ok dem dal. Kdyz vam pripisu bonus chcelo by to precitat si vsetky podmienky a to dost podrobne ako napriklad nehranie rulety black jack pokial nesplnite nejake podmienky pro bonus jinak dopadnete jak ja. Casino vam da bonus ale nezakaze nepovolene hry tie vas necha hrat a ked vyhrate z vkladu 100eu az 3000eu a chcete to vybrat tak vam napisu ze ste porusil ich pravidla (a odstrania vam celu vyhru) a to ja konkretne:

    Vložení jednotlivé nebo násobné sázky ve výši rovné nebo vyšší než 10% hodnoty připsaného bonusu nebo sázky rovné nebo vyšší než 10 na jednotlivou hru nebo sadu. Bude použita nejnižší hodnota mezi těmito dvěmi.
    Zvýšení zůstatku a poté markantní změna vzorce hry (sázka, typ hry, struktura sázení apod.) za účelem splnění podmínek pro sázení tohoto bonusu.

    TAKZE NA ZAVER keby ste mali hrat podala ich pravidel urcite nevyhrate!! takze Eucasino urcite nie!!!

  14. Ahoj lidičky,
    hraju na casino euro už 2 roky a pokaždé mi vyplatili peníze ,když jsem si denně vybíral 2OO nebo 500 euro bylo mi vždy vyplaceno . Hraju jí pořád a mám na účtě 250 000 € ,takže pokud budu chtít můžu si je vybrat kdy chci . Proto chci říci autorovi ,že asi dal malé vklady a proto ty peníze proj.bal 😀 .
    S pozdravem
    Miroslav

  15. ještě mi tu chybí nějaký příspěvek o binárních opcích a sázení -zasílání tipů :-), ( fuckoffsystem.cpm, tipyfotbal.com )

    1. Pokud je libo bánírní opce, doporučuji (smazáno adminem, reklamní link). Obchoduju u nich už půl roku na ostro a jsem dlouhodobě v plusu, takže spokojenost 🙂 Ale chce to strategii. Rozhodně nespoléhat na Reversal, používat minimálně Hedging a “sázet” opatrně. 🙂

      1. Opět další koent spam na to, aby někdo zašel na stránku, založil tam účet, vložil peníze a začal “vydělávat” na Binárních Opcích.

        Klasický podvůdek, jak dostat pěnízky za provize 🙂

  16. ahojte sorry za gramatiku ale budeme sa tu bavit o rulete ja viem je vela podvodnych stranok ja sam osobne som naleletel ale tymto som sa len poucil a zacal sa pozerat na ruletu inac trvalo mi to dlho ale oto jeto krajsie ked viete ruletu hrat presedel som roky nad touto hrou a prisiel som nato ako to vlasne funguje musim napisat ze ziaden system nefunguje a realne matematicky sa ruleta porazit neda nehladajte v rulete matematiku to co vsetko tam je to je len preto aby uputali vasu pozornost ci je to na platno alebo ruletne koleso vela ludi bada hlada vtom nieco comu sa bude podobat vyhra oni nam ponukaju napr. cervenu alebo ciernu aku si vyberies? cervenu ? preco? lebo ti to ponukaju iny vyber ti nedavaju ale ty chces napr. zltu ale oni ti povedia ze taka tam nieje ale ty chces zltu a ta zlta tam pre teba je len ju chci a budes ju mat to je to co mas hladat ked to najdes porazil si ruletu a vyhral sam nad sebou to je cely kumst ako vyhrat nad ruletou… kto ma zaujem nech mi napise na email mariorebel111@gmail.com a ja osobne mu to dokazem nahram mu peniaze presvecim ho otom ci to funguje alebo nie a mnohy si daju otazku co on asi zato chce? spravne az mas doma kameru posles mi nahratu hru na mail ludia ktory to myslia ohladom rulety vazne tak to pochopia ako to cele funguje a potom mi napisu ako som im zmenil zivot samozrejme ze budeme alebo mozme hrat aj cez skype ja ruletu nepotrebujem vydiet len potrebujem vediet co padlo a kolko je tvoj kredit a odomna dostanes info kde vsadit a zakolko mozem este napisat ze hram farbu a pri 1 eurovom vklade nezijde kredit viac ako 70euro myslim ze to je dostacujuce info pre tych ktory to myslia s ruletou vazne zatial cau a som vdacny za vas cas ze ste sa dostali az na koniec tohoto clanku….

    1. Ahoj, mariovi jsem napsal a přišlo mi od něj několik emailů, ale s velkým spožděním. Stejně jsem se nedozvěděl, jak on dokáže vyhrávat v on-line ruletě. Domnívám se, že si z lidí dělá legraci. Jinak o on-line ruletě jsem přesvědčený, že všechny casina mají nastavený software tak, aby hráč pravidelně nevyhrával. Testoval jsem jí dost dlouhou dobu a systémy, které jsem použil, vydržely velmi krátkou dobu.

  17. Já jsem se teda hodněkrát spálil na podobných pseudonabídkách. Teď jsem konečně našel poctivou službu, se kterou pasivně vydělávám (i když ne furt – např. únor byl zásadně prodělečný) zkuste taky: (vymazáno adminem)

    Za rok jsou v plusu 100 000 Kč – lze to ověřit v historii sázek na webu. Všechno sedí 🙂

    EDIT admin:

    waflicka69@gmail.com – opět komentářový spam.

  18. Nerada by som riskovala ze mi niekto vybieli kreditku, tak hravam len na overenych kasinach cez (link odstraněn, spam.)

Zanechte komentář